Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Saw SoundTrack...

Το SAW είναι από τα λίγα θρίλερ που σε καθηλώνουν και σε κρατάνε εκεί με την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο. Κατ'εμέ είναι η καλύτερη σειρά θρίλερ. Όχι μόνο για το αίμα και το ψυχολογικό κομμάτι που σε ταράζει 100% αλλά και για το απίστευτο soundtrack που έχει....


Αν δεν το έχετε ακούσει, ακούστε το και νιώστε το ρίγος να σας κατακλύζει και μουδιάζει το σώμα....


Φέτα και ψωμί ΥΟ !!! (Α! ρε Ελλαδάρα..)

Το τραγούδι είναι παρακμή αλλά έχει ΤΟ γέλιο...
Ακούστε το όλο ......
Πχοιόοοοτηταααααα !!!!!!!!


Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Το ποτάμι είναι βαθύ... θα μας πνίξει όλους μαζί !!!

Αυτό το στιχάκι μου θυμίζει μια περσινή εκδρομή με τα παιδιά και την κυρία Άννα να το τραγουδά στα πιτσιρίκια όλο χαρά...
Τα λόγια δεν τα είχε προσέξει ιδιαίτερα και το έλεγε ασυναίσθητα...

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το συγκεκριμενο στιχακι ηχεί δυνατά στα αυτιά μου. Οι εξετάσεις μου ήταν απαίσιες και απέτυχα παταγωδώς. Απέτυχα ......
Τα όνειρα τσακίστηκαν σαν πλοία στα βράχια και παρασύρθηκαν από αυτό το ποτάμι που έπνιξε τα ''θελω'' που με τόσο κόπο έχτιζα. Σαν ένα κάστρο lego που το έχτιζα με κόπο και θυσίες και ήρθε ένα παιδάκι αφού το τελείωσα και μου το κλώτσησε. Τόσο απλά...

Πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω με τη ζωή μου. Να επεξεργαστώ τα νέα δεδομένα. Να ανασυγκροτηθώ. Τα παλιά μου όνειρα ανήκουν πια στο παρελθόν και πρέπει να τα αδειάσω από το μυαλό. Καιρός για καινούργια...!!!!
Έχω τη δύναμη;
Θα δείξει.......................

Και το λαλάκι γιατί ταιριάζει της καταστάσεως !!!


Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Monday is killing me....



... και ειδικά όταν μιλάμε για μια τέτοια Δευτέρα. Σήμερα βγαίνουν τα αποτελέσματα και δεν έχω ησυχασμό. Τα πατώματα τα έχω φάει, ανασαίνω βαριά και με έχει κυκλώσει ένα αίσθημα ανασφάλειας. Το ξέρω πως οι Πανελλήνιες δεν είναι ούτε η αρχή αλλά ούτε και το τέλος μου αλλά είναι και φυσιολογικό να νιώθω έτσι.

Δεν μπορώ να ηρεμήσω !!!

Τόσο άγχος ούτε όταν έδινα...!!!!!


ΑΝΑΣΕΣ.... ΑΝΑΣΕΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ......


Μακάρι ...................

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Χαμός στο ίσιωμα...

Μάλλον κάπως έτσι θα μπορούσα να σχολιάσω την πολιτική επικαιρότητα των τελευταίων ημερων. Και λίγα λέω φίλοι μου....
Ανασυγκρότηση/ ανασυγκέντρωση και ορκωμοσία νέας πολιτικής κυβέρνησης με άπειρες αλλαγές, συναντήσεις Μέρκελ- Σαρκοζί για βοήθεια στην Ελλάδα, ένας Βενιζέλος που ενώ ήταν στα μαχαίρια με τον Γιωργάκη (τον πρωθυπουργό ντε!) τώρα γίνεται και υπουργός οικονομικών (όχι παίζουμε!) στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ... Αυτό το τελευταίο δεν το καταλαβαίνω με τίποτα !!
Άβυσσος η ψυχή του πολιτικού....

Και ανάμεσα σε όλα αυτά αναμένω και τα αποτελέσματα των Πανελληνίων. Τρέμω και μόνο στη σκέψη ότι μάλλον την Δευτέρα θα ξέρω τι έγραψα (για να λέμε την αλήθεια ΔΕΝ έγραψα!). Θα δω λοιπόν τι έκανα και θέλω χρόνο να σκεφτώ τι θα κάνω τελικά το Σεπτέμβρη.
Προς το παρόν βάζω να δω Saw 3 και τα λέμε με νεότερα...

Υ.Γ= Να θυμάστε να είστε αισιόδοξοι. Θα μου πεις κοιτα ποια μιλά για αισιοδοξία, η κυρία απαισιόδοξη που ένα χρόνο μας τα έπρηζε με τη κακιά διάθεση της, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Καλοκαίρι ήρθε, χαμογελάστε και περάστε καλά... Και ας ελπισουμε να βγούμε κάποια στιγμή από το βούρκο... Θα γίνει και αυτό....
Έως τότε ΧΑΜΟΓΕΛΑ και λίγος Χατζηγιάννης για γούστο !!!!




Kisses ....

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Γιατί η Λάρισα ξέρει να τα σπάει καλύτερα ...!!!!!!!

Το τελευταίο τηλεοπτικό τσαντίρι της χρονιάς, και λέω τελευταίο γιατί ο Λάκης Λαζόπουλος συγκινημένος δήλωσε ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, έλαβε τέλος στην πολη της Λάρισας. Γινόταν χαμός και πανζουρλισμός. Το είδατε και στις οθόνες σας φαντάζομαι.

Έπεσε πολύ δουλειά γι'αυτό το τελευταίο ''Τσαντίρι''. Συνολικά 154 άτομα δούλεψαν για την συγκεκριμένη παραγωγή, που μετατράπηκε σε μια μεγάλη γιορτή.
Πάνω από 5.000 άτομα κατέκλυσαν το Κηποθέατρο της Λάρισας ενώ αρκετός κόσμος δεν μπόρεσε να βρει θέση και έμεινε απέξω, παρακολουθώντας το «Αλ Τσαντίρι» από τέσσερα συνολικά βίντεο γουόλ.

Συνολικά για την τελευταία αυτή μετάδοση χρησιμοποιήθηκαν 14 κάμερες, εκ των οποίων οι δύο ασύρματες και η μία ρομποτική, ενώ ο σκηνοθέτης Σάκης Σιάρκος χρησιμοποίησε και δύο γερανούς για να έχει τη δυνατότητα πανοραμικών πλάνων.

Επίσης, στην Λάρισα μεταφέρθηκαν δύο μονταζιέρες και πολλοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, από τα στούντιο του Ρέντη κατευθείαν στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε όλη η αποστολή του «Τσαντιριού».

Η εκπομπή ξεκίνησε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, αν και ο Λάκης Λαζόπουλος καθυστέρησε περίπου μισή ώρα να εμφανιστεί, ώστε να νυχτώσει τελείως και να είναι καλύτερη η μετάδοση. Το είπε κιόλας ζητώντας συγνώμη συγκινημένος για τον τόπο τον οποίο αγαπά και λατρεύει.
Ο Λάκης παρουσίασε και για ακόμη μία χρονιά τα βραβεία "Παπαρίων", θυμίζοντάς μας πρόσωπα, στιγμιότυπα και ατάκες που ...έγραψαν ιστορία στο "Αλ Τσαντίρι" της φετινής χρονιάς.

Άλλη χάρη έχει το live και αυτό το κατάλαβα καλά. Νιώθεις τον παλμό, τη χαρά, το γλέντι. Όσο κοντά και αν βρίσκεται ο Λακης στο κοινό όταν τον βλέπεις στην TV άλλη γλύκα εχει το live. Στα διαλείμματα μας μιλούσε, γελούσαμε με αστεία και ανέκδοτα και χορεύαμε ΟΛΗ την ώρα. Κώλο δε βάλαμε κάτω... χιχιχι !!
Τι τσιφτετέλια, τι συρτά, τι ζωναράδικα, τι έντεχνα !!!! ΔΩΣΕΕΕΕ !!!!!!!!

Φώτος έβγαλα 2-3 αλλά ηταν απαίσιες και προτιμώ να μην τις βγάλω... Θα σας δείξω μόνο αυτή που στα αριστερά μου είναι η Ηρώ, στη μέση εγώ και στα δεξιά η Ευτυχία. Αυτή είναι η πιο ευπρεπέστερη, φανταστείτε πως ήταν οι άλλες... !!!!



Το θέμα ήταν ότι περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ (και λίγα λέω!) και ρίξαμε το γέλιο της ζωής μας με το σκετσάκι του Λαζόπουλου στο πλευρό του οποίου βρέθηκαν και πολλά...."ξαδέλφια" της μεγάλης θεατρικής οικογένειάς του που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Απολαύσαμε την Ελένη Γερασιμίδου στο ρόλο της Ελενίτσας, τον κομμωτή Τάσο Παλαντζίδη, τον Γιάννη Ζουγανέλη στο ρόλο του γιατρού, την ξαδέλφη Βάσια Τριφύλλη, τον ξάδελφο Βασίλη Τσιβιλίκα, τον γαμπρό-κασερά Στάθη Ψάλτη, τον Γιώργο Κωνσταντίνου που ήρθε να "σώσει" από τον γάμο τον ξάδελφο Μήτσο, τον Χάρρυ Κλυνν και την "συνομιλία" του με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και τους "συμπέθερους" όπως τους αποκάλεσε Θύμιο Καρακατσάνη και Κώστα Βουτσά που έδωσαν τη δική τους νότα στη βραδιά.


Στο τέλος η μεγάλη, η τεράστια Χάρις Αλεξίου μας απογείωσε με τα τραγούδια της δείχνοντας μας πόσο διαχρονική αξία αποτελεί στο ελληνικό πεντάγραμμο. Μας συγκίνησε, μας σήκωσε την τρίχα... Απίστευτη !!!!


Ασυζητητί το καλύτερο Τσαντίρι και εύχομαι να έρθουν και πολλά άλλα τέτοια !!!!!


Η βραδιά τελείωσε με σουβλάκια, μπύρες και αστεία με τα παιδιά μέχρι τις 2 το πρωί σε μια νύχτα με υπέροχο φεγγάρι και που θα μείνει για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας !!!!


Σε ευχαριστούμε Λάκη !!!

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Θα γίνει.... της Τρίτης στη Λάρισα !!!



Της Τρίτης θα γίνει αύριο στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Κηποθέατρο όπου και θα κλείσει η αυλαία για την πιο σατιρική εκπομπή, το ''Αλ τσαντίρι νιουζ'' του Λάκη Λαζόπουλου.


Το κλίμα της εκπομπής θα είναι γιορτινό, σαν μια μεγάλη γιορτή όπου όλοι και όλες θα περάσουν καλά σε ένα τσαντίρι που θα στηθεί στον αγαπημένο τόπο γεννήσεως του Λάκη. Θα στηθούν έξω από το χώρο του Κηποθεάτρου μεγάλα video wall και μετά το τέλος της εκπομπής θα στηθεί γιορτή με μπύρες, σουβλάκια και τα ρεστα.


Δίπλα στον Λάκη θα βρεθούν οι περισσότεροι ηθοποιοί οι οποίοι πέρασαν από τη σκηνή της εκπομπής του και μας χάρισαν γέλιο και χαρά.
Παρόντες λοιπόν θα είναι οι: Κώστας Βουτσάς, Ελένη Γερασιμίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Θύμιος Καρακατσάνης, Χάρρυ Κλύνν, Γιώργος Κωνσταντίνου, Τάσος Παλαντζίδης, Βασίλης Τσιβιλίκας, Βάσια Τριφύλλη, Στάθης Ψάλτης.

Στη Λάρισα, θα βρεθεί και η Χάρις Αλεξίου για να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια της.

Και φυσικά θα είμαι εκεί.... μπουχαχαχα !!!!

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙ EVERYBODY !!!!!!!!!!



Επιτέλους ήγκικεν η ώρα !! Καλοκαιράκι....


Βόλτες με τα παιδιά, τις κολλητές, αμέτρητοι καφέδες, νέες γνωριμίες, μία συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη, φαγητό έξω (και μέσα), λιώσιμο στην τηλεόραση, ύυυυυπνοςςςςς ζζζζζζζζζζζζζζ,κλαμπάκια και χορός, ποτά, διάβασμα βιβλίων που τόοοοσο μου έλειψαν με τις Πανελλήνιες (διάβασα το Χωρίς χειροκρότημα της Λένας Μαντά που το βρήκα έξοχο και το Τα δάκρυα του Θεού της Χρύσας Δημουλίδου που μου άρεσε πολύ η πλοκή της αφήγησης μιας γυναίκας που δούλευε σαν πόρνη στην Τρούμπα)...


Από το νετ έχω απομακρυνθεί λίγο και σας έχω χάσει αλλά θέλω να μάθω νέα σας !!


Καλό καλοκαιράκι με καλή διαθεση και ξεγνοιασιά... Τέρμα τα προβλήματα !!!!

Πατήστε ένα pause σε όλα όσα σας βασάνιζαν το χειμώνα και κάντε το ντου στην ανεμελιά !!!


Γιούριααααα !!!! χαχαχα


Το λαλάκι το παρακάτω το ακούω συνέχεια αυτές τις μέρες.... πολύ beatάκι και ωραίο video clip !!!


Enjoy !!!!!!!