Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Εξοργισμένη........

....... είμαι από τη στιγμή που άκουσα σε ράδιο της Θεσσαλονίκης για το νέο ριάλιτι που έκαναν οι Άγγλοι σε βάρος της Ελλάδας για να γελάνε. Δεν έφτανα οι γελοιογραφίες του στυλ ''δώστε ότι μπορείτε για να πωληθεί η Ακρόπολη'' ή τα παιχνίδια στυλ Monopoly που αγοράζεις ελληνικά μνημεία για να βοηθήσεις την ελληνική κρίση (ναι! γιατί το άκουσα και αυτό σήμερα!) ήρθε αυτό που έφερε τη σταγόνα που ξεχείλισε το δικό μου ποτήρι.


Το εν λόγω ριάλιτι το οποίο παρουσιάζει το βρετανικό Κανάλι 4 προκαλεί τους διαγωνιζόμενους να ζήσουν για μια βδομάδα στις συνθήκες που ζει ένας Έλληνας. Το Go Greek for a Week ζητά από τους διαγωνιζόμενους να ζήσουν με τους φόρους τις συντάξεις και τις εργασιακές συνθήκες που ζει ένας Έλληνας.
Τρεις Βρετανικές οικογένειες μετέχουν στο ριάλιτι, που ήδη έχει κάνει τρία επεισόδια στην Αγγλία. Οι Βρετανοί με αυτό τον τρόπο γελούν με την κατάσταση της Ελλάδας.

Και να η απάντηση από το Ράδιο Αρβύλα στους Βρετανούς....


Και κάπου εδώ να αφιερώσω το παρακατω λαλάκι στους ξενέρωτους Βρετανούς....


Το τραγούδι είναι της Jessie J και λέγεται who's laughing now, τίτλος με νόημα αφού ελπίζω σύντομα να τους το τραγουδήσουμε.......

Προσέξτε τα λόγια......

Και να το θυμηθείτε.... όταν η Ελλάδα ανακάμψει οικονομικά και ψυχολογικά, θα πάμε όλοι μαζί και θα πούμε φωναχτά.............

WHO'S LAUGHING NOW BITCHES ??????????

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Περιττά λόγια....



Σε κάτι τέτοιες φωτογραφίες θεωρώ τα λόγια περιττά...

Ας μιλήσει η εικόνα...........