Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Στροβιλισμός ζωής ή Στην Ευτυχία που με έπρηξε να κάνω ανάρτηση...



Νέο λαλάκι από Paramore και το αγάπησα τρελά...

Πλέον η ζωή μου έχει πάρει άλλη τροπή και υπάρχουν φυσικά νέες προτεραιότητες σε αυτήν. Η σχολή, το τρέξιμο, νέες γνωριμίες και πολλήηηηη κούραση.

Υπάρχει και ένα άλφα τρέξιμο με το σπίτι και κλάφτα Χαράλαμπε... Η μετακόμιση είναι δύσκολη υπόθεση. Τρελάδικο η Θεσσαλονίκη αλλά δεν παύει να είναι μια από τις πιο ωραίες πόλεις της Ελλάδας.

Δεν προλαβαίνω όμως να γράφω γιατί πηγαινοέρχομαι και το γράψιμο είναι το τελευταίο πράγμα αφού ο ύπνος είναι ελάχιστος και η κούραση φουλ.

Αύριο ξεκινάει μια καινούργια μέρα και μια εβδομάδα πολύυυ κουραστική και γι΄ αυτό κάπου εδώ σας αφήνω. Ας ελπίσω τα ''περίεργα'' περιστατικά να μην με ξάφνιασαν τόσο. Τέλος πάντων....

Α! Και Ευτυχία.... surprise !!!!!!!!!!!
Ένα δωράκι στην κολλητή που θέλει να βλέπει πιο συχνά αναρτήσεις μου...!!!

Υ.Γ= Αυτή τη βδομάδα έχω πετύχει τα πιο περίεργα συμβάντα και έχω πέσει στα πιο αξιοπερίεργα γεγονότα. Έπεσα πάνω σε πορείες, μπέρδεψα λεωφορεία, με μπέρδεψαν λεωφορειατζήδες, γνώρισα έναν τύπο του στυλ είμαι-και-πολύ-άντρας-και-δεν-παω-μία-τους-γκέι, καθυστέρησαν τρένα και στο αποκορύφωμα στις τουαλέτες του σταθμού των τρένων μία κυριούλα μπέρδεψε το στεγνωτήρα με το κουτί των ..... προφυλακτικών...!!! χαχαχα ναι!!! 'Εζησα μεγάλες στιγμές...
Όταν βρω το χρόνο......

Φιλιά και καλή εβδομάς και να θυμάστε.... η ζωή πάντα μας εκπλήσσει !!!
Το έπιασες ??

2 σχόλια:

geoaman είπε...

Αααα... τωρα εισαι στην Θεσσαλονικη πουλακι μου... αυτα θα τα ζεις καθε μερα , αλλα συ ξερεις..... χαλλλλαρα!!!!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Σωστά, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις.
Αλλά ισχύει και το άλλο: η συνήθεια είναι ο δολοφόνος του θαυμασμού...