Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Είμαστε τρελοκομεία και το παινευόμαστε !!! (αχαχα!!)


Η φετινή μου τάξη στο σχολείο είναι θα έλεγα κάτι καλύτερο από τέλεια…
Για να πω την αλήθεια δεν θα περίμενα να ήταν έτσι γιατί η λογική δεν μπορεί να κατανοήσει πως τόσοι τρελοί μαζεύτηκαν στην τελευταία, μαθητική χρονιά μαζί. Αλλά θα μου πείτε στην τρέλα δεν υπάρχει η λογική. Βασιλεύει απλά η τρέλα !! So simple !!

Δεν ξέρω τι έκανε τα δάχτυλα των χεριών μου να τρέξουν ταχύτατα στο λαπιτόπι μου και συγκεκριμένα στο πληκτρολόγιο του και να γράψουν αυτή την ανάρτηση. Νιώθω όμως την ανάγκη πως χρωστάω σε καθέναν από εκεί μέσα να γράψω κάτι έστω λίγο και μικρό. Το λέει η καρδιά μου. Plus το γεγονός πως μετά από χρόνια αν υπάρχει αυτό το ιστιολόγιο (μπλογκί στη λαϊκή, γλώσσα καλέ, όχι αυτή με τα λεμόνια και τα ραπανάκια) θα ήθελα να βλέπω αυτήν την ανάρτηση και να γελάω σα χαζό με γλυκιές θύμησες να φωλιάζουν στο μυαλό και στην καρδιά…

Πίνω λοιπόν μια γουλιά από τον φρέντο που πήρα πριν από λίγο από το αγαπημένο μου καφέ και αρχίζω να σας τους συστήνω..

Οδός τρέλας ή αλλιώς Γ3 (ακούς γαμάει και δέρνει ;; και γάμα και τρία !!!) χαχα

Αρχικά να σας συστήσω την διπλανή μου την Α. Η Α είναι το πιο γλυκό κορίτσι του κόσμου. Τυχερό πολύ το boyfriend της !! Πάντα είναι με το χαμόγελο στα χείλη, ποτέ δεν θα την δεις κατσούφα. Και συνέχεια χασκογελάει με ότι και αν της λέω. Έχουμε βγει με την Α άπειρες φορές έξω από καθηγητή γιατί δεν άντεχε τα γέλια μας!!! Τι να κάνουμε; Όταν σε πιάνει σπαστικό δεν γίνεται να το σταματήσεις τόσο εύκολα!! Επίσης έχουμε γίνει ρόμπα (ξεκούμπωτη παρακαλώ!) ουκ ολίγες φορές με αυτά τα μπιλιετάκια που δίνει η μία στην άλλη. Άντε να σου κάνει παρατήρηση ο καθηγητής πάει και έρχεται αλλά να σταματάει το μάθημα για να διαβάσει στην τάξη τον διάλογο που έχει γραφεί σχετικά με τα …. χαρίσματα ενός συμμαθητή σου δεν είναι ότι το καλύτερο!! Πιστέψτε με!!! Με την Α αν ήθελε να γίνει φιλόλογος όπως και εγώ θα ανοίγαμε το ΠΑΡΑΚΜΗ ΑΡΑΞΟΝ, ένα φροντιστήριο που θα μάθαινε πολλά στα παιδιά σας. Δεν νομίζω να μην τα φέρνατε σε εμάς !!!???! Είπα μήπως !! Αλλά επειδή διανύουμε χαλεπούς καιρούς και αν και βγάλουμε πανεπιστήμιο δεν νομίζω να βρούμε δουλειά στην ειδικότητα που θα τελειώσουμε, μεριμνήσαμε και γι’ αυτό. Η Α ξέρει άριστα να παίζει ακορντεόν. Τέλεια! Θα μάθω λοιπόν και εγώ κλαρίνο και θα βγούμε στους δρόμους και όπως λέμε … ΖΗΤΑΝΕΙΑ 4 EVER !! Το τσουρέκι δεν θα λείψει ποτέ από το τραπέζι μας….

Μετά είναι ο Π. Ο Π είναι ο σημερινός καταπιεσμένος ράπερ που βρίσκει στις ρίμες παρηγοριά. Είναι ο τύπος του ανθρώπου που τον ρωτάς κάτι και σου απαντάει τραγουδιστά, καταστρώνοντας ολόκληρες ρίμες στο μυαλό του, μετά κοιτιέστε και σκάτε στα γέλια. Ο Π με βοήθησε και με το παραμύθι που είχα αναρτήσει τότε. Για όσους δεν το έχετε διαβάσει, σπεύστε εδώ http://anagennimenaoneira.blogspot.com/2010/10/blog-post_10.html. Είναι ο θρύλος της τάξης, το παιδί με τις περισσότερες μονόωρες απουσίες! Τον βγάζουν βλέπετε γιατί ραπάρει και … στην τάξη (αχαχα!!). Η αλήθεια είναι πως είναι τρομερό παιδί ακόμη και όταν λέει απαίσια ανέκδοτα (θέλει να μου πάρει τον τίτλο βλέπετε!) ακόμη και όταν ο καθηγητής της κοινωνιολογίας πήγε να μας βγάλει έξω επειδή γελούσα με μια βλακεία που είχε πει και που αδυνατώ αυτή τη χρονική στιγμή να την θυμηθώ….

Η Μ είναι σίγουρα το πιο θεότρελο πλάσμα που έχω γνωρίσει. Συνδυάζει τσαχπινιά με μια υπέροχη γλυκύτητα. Θα ήταν σίγουρα η καλύτερη φίλη του μαρουλιού (βλέπε
http://griniariko-marouli.blogspot.com/) επειδή λατρεύει το πράσινο και τραγουδάει συνέχεια ή το Loca της Shakira ή το Κακομαθημένο του Χολίδη ή Πάνο Κιάμο. Και έχει ιδιαίτερη αγάπη στην Πάολα ( Jesus Christ Superstar!!)! Μιλάει σαν γατί, φτερνίζεται σαν γατί, έχει κάθε μέρα λαστιχάκι να μου δανείσει όταν το χρειάζομαι, με λέει γελώντας Στάθη (βλέπε ράδιο αρβύλα!) του λυκείου λόγω των κρύων κατά τη γνώμη της ανεκδότων που λέω, τρώει κάθε μέρα τσουρεκάκι με κακάο όπως λέει με αυτή τη γατίσια, τσαχπινογαργαλιάρικια φωνή της και η γιαγιά της κάνει τις καλύτερες πατάτες με κεφτεδάκια….

Ο Γ είναι ο χαμογελαστός τύπος της τάξης. Πάντα έχει αυτό το γέλιο στη φάτσα του, κολλημένο σας λέω σαν του Joker (χαχα), χαμογελούν ακόμη και τα μάτια του. Κάθε μέρα ξυπνάει στις 4 το χάραμα για επανάληψη (ήμαρτον! και μετά μου λες γιατί σε λέω φλώρι!! αχαχα), κάνει το μπάνιο του με κρύυυυυυο νερό για να ξυπνήσει καλά καλά και τρώει ΠΑΝΤΑ το τονίζω πάντα πρωινό. Τη μία θα φάει ψωμί με μέλι και γάλα και την άλλη καρύδια με μέλι, κουνουπίδι, μπρόκολο, κακάο και … παστίτσιο !! Ναι αγαπητέ μπλόγκερ!! Για πρωί όλα αυτά!!! Ο Γ είναι επίσης πολύ πολύ καλός μαθητής! Με εξετάζει κάθε μέρα στα λατινικά το χαζό πετώντας διάφορες πτώσεις ρημάτων και ουσιαστικών διάσπαρτες στις κουβέντες μας. Θέλει να περάσει Διατροφολογία! Αυτό και μόνο αυτό! Και ξέρω πως κάθε Παρασκευή θα λάβω μήνυμα του στο κινητό μου για να με ρωτήσει ποιος πιστεύω ότι θα ξεκουμπιστεί από το Χ-sfaxton….

Η Β είναι το καλυτερότερο κορίτσι ever! Μέσα στις πλάκες, κάνει τις καλύτερες, χριστουγεννιάτικες αφιερώσεις και η φράση της για την καθηγήτρια της φυσικής ‘’την αγαπώωωω’’ έχει γράψει ιστορία. Είναι η κολλητή του Θ ή Νάσο όπως προτιμά να λέει αυτός γελώντας και χτυπώντας τα πατώματα. Και οι δυο τους είναι θεότρελοι λέμεεεε. Κάνουν απίστευτο χιούμορ πάντα και παντού και πιστέψτε με με τους συγκεκριμένους ανθρώπους έχουμε δει … ΤΙΣ χαράδρες !!! (χαχαχα!!) Δεν καταλάβατε; Δεν πειράζει! Αυτοί κατάλαβαν….

Μετά έρχεται ο Θ και μπροστινός μου. Τι το ήθελε να μπαστακωθεί μπροστά από εμένα και την Α ; Το τι στριμωξίδι τρώμε κάθε φορά για να κάτσει σωστά και σαν άνθρωπος στο θρανίο του δεν λέγεται! Τον πάω όμως πολύ γιατί και μόνο στο γεγονός ότι ακούει ACDC τον κάνει να ανέβει επίπεδο. Που λέτε ο Θ έχει το πιο πρόστυχο μυαλό ever! Θα ήταν ο αγαπημένος του γνωστού άγνωστου (βλέπε http://gnostosagnostos.blogspot.com//) γιατί το μυαλό του είναι όλο στο σεξ και στις ξεπέτες! (αχαχα). Ότι και αν διαβάσει θα του εκλάβει όλο αλλιώς, πρόστυχα και μπορεί το οτιδήποτε αθώο να το κάνει να ακουστεί τόσο άσεμνο που η επιστήμη πιστεύω σηκώνει και τα χέρια και τα… πόδια ψηλά. Απαπα! Καλέ αυτός με κόλλησε! Και κάτι τελευταίο. Βρε αγόρι όταν κάθεσαι θα πρέπει να μαζεύεσαι κιόλας! Έχουμε δει όλο τον κω …ψυχικό σου κόσμο λέμε….

Ο Β κόβω το κεφάλι μου θα ήταν ο αγαπημένος της γαμάει και δέρνει (βλέπε
http://gamaeikaidernei.blogspot.com/). Επαναστάτης με αιτία, πάντα έχει άποψη για όλα και πετάει όλο σεξιστικές σπόντες! Είναι άνετος και πάντα μα πάντα έτοιμος για extreme καταστάσεις (ναι! αυτό που καταλάβατε είναι!!) και δεν κολώνει να αρχίζει να φωνάζει δυνατά για να ακουστούν τα ιδανικά του. Είναι αυτό που λέμε τον πνίγει το δίκιο. Θέλει να περάσει ιατρική και μεταξύ μας θα τα καταφέρει, δεν τον φοβάμαι….

Ο Α ή αλλιώς φαντομάς, ένα nickname που του βγάλαμε όταν κατά λάθος παρέφρασα το επίθετο του. Ο Α λοιπόν είναι αυτό που λέμε, μα τι ….χαρίσματα έχει αυτό το παιδί! Και δεν εννοώ ψυχικά..!! τα χαρίσματα ξεχύνονται λέμε από τα μπατζάκια!!! ……… (και όπως λέμε και στη λογοτεχνία οι τελίτσες συμβολίζουν την φόρτιση που προκαλούν στον συγγραφέα κάποια πράγματα όταν τα θυμάται !!) ….

Ο Λ είναι πανέξυπνος και όλοι λατρεύουμε το μυαλό του. Είναι το παιδί που θα μιλήσει αδύναμα με φωνή σχεδόν ανύπαρκτη στο μάθημα και που μόλις βρεθεί στο γήπεδο για να υποστηρίξει την ΑΕΛΑΡΑΑΑΑ ΟΛΕΕΕΕΕΕ θα βροντοφωνάξει και θα σειστεί η γη και ο κόσμος όλος!! Είναι το παιδί που θα τριγυρίσει σε όλα τα θρανία και σαν πρεζάκι που θέλει τη δόση του θα πάει πάνω από το κεφάλι της Α και θα της πει ‘’ έχεις τίποτα να κάνω; Άγνωστο, λατινικά, οτιδήποτε’’. (Χαχαχα) πάντα πεθαίνω στα γέλια μόλις θυμάμαι την φάση αυτή….

Ο Κ θα ήταν σίγουρα ο αγαπημένος του γαύρου (βλέπε
http://gaurakos.blogspot.com/). Ολυμπιακός μέχρι εκεί που δεν πάει και τρελό ροκάκι. Λέει θεικάααααα ανέκδοτα, μου δανείζει πάντα το mp3 του να ακούω gun’s and roses και είναι απίστευτος τύπος. Σήμερα μόλις μου είπε ένα τέλειοοο ανέκδοτο. Ακούστε!! Τι κοινό έχουν τα βιάγκρα με τις κουτσομπόλες; Απαντ: το τόσο το κάνουν τόσοοοοοοο (αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!!)….

Και τόσοι… άλλοι τόσοι….
Μπορώ να μιλάω μέχρι αύριο για το τιμημένο Γ3 !!!
Ένα είναι το σίγουρο: τους ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της ψυχής μου που είναι στη ζωή μου !!
Σας ευχαριστώ πραγματικά παιδιά γιατί κάνετε την κάθε μέρα μου στο βαρετό αυτό ελληνικό σχολείο μια τρελή γιορτή !!

Και αυτό που με κάνει να πιστεύω πως τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την παλιοζωή (αχαχαχα!!) είναι πως για να βρεθήκατε στο δρόμο μου αυτό κάτι θα σημαίνει…
Που θα πάει… θα το βρω …..

41 σχόλια:

elena porcupine είπε...

Πώς γινόταν και στα δικά μου χρόνια, τα καλύτερα παιδιά να μαζευόμασταν στα τελευταία πάντα τμήματα...Απόφοιτη Γ3 κι εγώ!!!

Υπέροχες χρονιές!!!Ζήσε την κάθε μέρα...θα σου λείψουν!!!

:-)

Ελευθερία είπε...

porcupine πάντα θα τις ζω και θα τις θυμάμαι αργότερα με νοσταλγεία ...

Το Γ3 έχει ΠΑΝΤΑ τα καλύτερα παιδιά τελικά !!!

χαχα

μεγειά το άβαταρ !!!!!

Δραπέτης είπε...

Ωραία είναι να χαλαρώνεις...καλά να περνάς! ;)

Ελευθερία είπε...

Δραπετάκο μου προσπαθω να περναω καλά !!

Εσύ βρε γιατί χάθηκες ;;;

ΦΟΥΛΗ είπε...

Εγώ δεν πρόλαβα να πάω στη Γ, που μου θες και 3 ,έχω να σου πω ότι πήγα μέχρι την Α 3 και αν δεν κατάλαβες ξεκαθαρίζω, έκανα 3 χρονιές την Α, αλλά τελικά δεν με βαρέθηκαν να με στείλουν στην Β οπότε βαρέθηκα εγώ και την έκανα...
Ο λόγος; ήμουνα από τα καλά παιδιά που αντί να διαβάζω, προτιμούσα να βάζω πινέζες στη καρέκλα της καθηγήτριας,και να οι αποβολές.....
Είπες κάτι?

Ελευθερία είπε...

Φούλη αχαχαχαχαχαχα !!!!

Καλόπαιδο δηλαδή ....

Αυτό με τις πινέζες ρε γαμώτο θέλω να το κάνω και εγώ !!!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Αμα σου λέω, θα έπαιρνα σύνταξη αν αυτός ο λαπάς (Γιωργάκης) δεν έκανε τα δικά του!!
όχι αγάπη μου, δεν θε σε μάθω εγώ τα κόλπα μου ,γεννιέσαι δεν γίνεσαι....

Ελευθερία είπε...

Αχαχαχαχαχα !!!

Δίδαξε με ....!!!
Γίνε μέντορας μου φούληηηηη !!!!

αχαχαχα

ΦΟΥΛΗ είπε...

Τι λες καλέ!! να στρώσεις κώλο να τα μάθεις διαβάζοντας ,κάποιο βιβλίο θα υπάρχει δεν μπορεί.....

Ελευθερία είπε...

Βιβλίο για πλάκες στους καθηγητές ;;;;

Μπα !!! Δεν νομίζω να υπάρχει ...

Είμαι αυτοδίδακτη εγώ...
Γίνε δασκάλα μου να εμπλουτίσω τις ήδη γνώσεις μου !!!

αχαχαχα

ΦΟΥΛΗ είπε...

καλά τώρα, αν ήσουν αυτοδίδακτη,δεν θα με παρακαλούσες γονατιστή!!
όχι, επιμένω οχι......

Ελευθερία είπε...

Γιατίιιιιιιι ;;;;;

Ρε στερεψα από κόλπαααα ....

:-(

ΦΟΥΛΗ είπε...

καλά με κατάφερες, θα κάνω ένα σύγγραμμα,μόνο για σένα, γιατί έχεις το όνομα του άντρα μου !!....

Ελευθερία είπε...

Ναααιιιιιι !!!!!

Σούπερ !!!

Μόνο μην το αργείς !!!

Ο άντρας αφού λέγεται Λευτέρης είναι μεγαλο αλάνι !!!

αχαχαχα

ΦΟΥΛΗ είπε...

όχι ρε πετραδάκι είναι!!
χωρίς πλάκα,εγώ είμαι το αλάνι απ το λιμάνι,όταν βραδιάζει τους δρόμους πιάνει.......οοοοοοοπααααα...

Ελευθερία είπε...

Α λα της η Φούλη !!!!

Ο άντρας πιο ήσυχος εεε ;;;

χαχα
και εσύ το ταραχοποιό στοιχείο !!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Είμαι, είμαι η ρουφιάνα μηχανόβια και αλάνι!! να τρέμουν οι λαπάδες χαχαχα...

Ελευθερία είπε...

Γκρρρ γκρρρ (ήχος από μηχανάκι!!!)

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΦΟΥΛΗΗΗΗΗΗ !!!

Ελευθερία είπε...

Εσύ είσαι μαρή ;;;;

Μηχανάρααααααααα λέμεεεεε !!!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

εμ τι μπρίκια κολλάμε,και όποιος μας κουνηθεί τον έφαγα λάχανο ,από τη ρόδα μου θα πάει,καβάλα να σε πάω βόλτα,πήδα!!!

Ελευθερία είπε...

Ανέβηκααααα ...

Που πάμε ;;;;

ΦΟΥΛΗ είπε...

Βάλε κράνος μη σε χαστουκίσω,πάμε στο Γαλησσα για κρασάκι!!!

Ελευθερία είπε...

Η Φούλη έχει αγριες διαθέσεις !!

Το έβαλα ....

ΠΑΜΕΕΕΕ !!!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Βάστα γιατί τρέχω,ρε βάστα σου λέω!!!
άντε γειααααααααααααααααα

Ελευθερία είπε...

Βαστάωωωωωω ....

αχαχαχαχα

Μαίρη (Ginger) είπε...

Γειάααα ήλθα για εξερεύνηση χα χα χα

Λοιπόν μου θύμισες εμένα κάτι δεκαετίες πριν. Τελικα οι γενιές δεν αλλάζουν πολύ. Ισως οι αγαπημένες λέξεις κάθε γενιές διαφέρουν αλλά οι τρέλλες παραμένουν ίδιες. Λοιπόν δεν παίρνω όρκο αλλά νομίζω ότι κάποιες χρονιές κι εγώ σε Γ3 ήμουνα. Δεν υπήρξα ποτέ του πρώτου θρανίου, το απεχθανόμουνα θανάσιμα και πως ν ανταλλάξεις μπιλιετάκια στο πρώτο θρανίο. Κάπου στη μέση ήμουνα πάντα. Η καριέρα μου δε στο 'με βγάζουν έξω' είχε αρχίσει απ΄το δημοτικό. Τότε ήταν 'όρθια στη γωνία' αλλά έβρισκαν τον διάολό τους γιατί έκανα αστεία και ξερενόταν η τάξη στο γέλιο. Οπότε ήθελε δεν ήθελε με ξανακάθιζε.

Μου άρεσαν τρελλά οι περιγραφές τύπων αν και αυτόν τον Γ να τον προσέχεις. Δεν πάει καλά. 4πμ για επανάληψη! Είναι νορμάλ αυτό? Αλλά κράτα επαφή γιατί αν γινει διατροφολόγος θα είναι χρήσιμος στις πιθανές δίαιτες του μέλοντος.

"έχουμε δει … ΤΙΣ χαράδρες" τέλειο αν και θέλει φαντασία γιά να καταλάβω τι σημαίνει. Κάποτε θα μου πεις.

Αυτός ο Θ σαν μετενσάρκωση του Σάτυρου μου κάνει αλλά άστον να πορεύεται χα χα χα

τα χαρίσματα ξεχύνονται λέμε από τα μπατζάκια!!! χα χα χα χα τ ε λ ε ι ο

Μόλις μετέφρασα στον άντρα μου το ανέκδοτο με το βιάγκρα και ξεραθήκαμε στο γέλιο.

Νάσαι καλά κοριτσάκι. Θα πάω γιά ύπνο μ'ενα τεράστιο χαμόγελο. Φιλιά γλυκούλα μου.

ΥΓ. Συγνώμη, έχω αυτή τη μανία. Αμα μου αρέσει μιά ανάρτηση κάνω ένα σχόλιο σαν τις κουτσομπόλες κου το βιάγκρα.... τοοοοοοοοοοοοοοσο

Ελευθερία είπε...

χαχαχαχα

Ginger το σχόλιο σου ήταν απίθανο !!!

χαίρομαι που σε εκανα να γελάσεις !!!
Να έχεις μια υπέροχη νύχτα και καλό ΣΚ !!!

Υ.Γ= Οι χαράδρες είναι ο κώλος που χύνεται μπροστά στα μάτια μιας ολόκληρης σειράς και που όταν τον βλέπεις ακουγεται ένα Ωωωωωωω !!!!

χαχαχα

Υ.Γ2= Και εγώ στη μέσα πάντα !!!
Ποτέ πρώτο θρανίο !!!
χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

να το χαρεις!!σα φυγουν αυτα τα χρονια ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!!!!!

Clem Lumen είπε...

Αχαχαχα
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕ!


:):):):):)

Καλημερα Ελευθεριουυυλιιιι=]]]

Gaurakos είπε...

Σούζα με τη μηχανή, σε σήκωσε η Φούλη; Κάνει και σούζες.

Ελευθερία είπε...

Κόκκινο φουστάνι μου κρατάω όλες τις καλές αναμνήσεις !!

Το ξέρω πως δεν θα ξαναέρθουν μιας και είναι η τελευταια, σχολική χρονιά...

Έχω το μπαούλο μου και φυλάω όλα τα καλά και τα άσχημα ....

Οι αναμνησεις μας κρατανε αλλωστε ...

Ελευθερία είπε...

Free spirit μου όντως δεν υπάρχουμε !!!

Αλλά αυτό δεν είναι το ωραίο..
Χάρηκα που σε είδα στο μπλογκοσπιτό μου ...

Φιλιάαααα ....

Ελευθερία είπε...

Άσε ρε γαύρε ...
Να ξεράσω μου ήρθε με τόσες σούζες !!!!

Α! ρε Φούλη μόρτισσα !!!

αχαχαχα

zoyzoy είπε...

Τι μου θύμισες μικρή!
Τελευταία τάξη 3φίλες είχαμε γίνει αυτοκόλλητες καθόμασταν πάντα μαζί στο ίδιο θρανίο και οι 3!
"Τριο νταλκάτο " μας αποκαλούσαν οι καθηγητές.

Είχαμε ένα τρελάρα μαθηματικό που όταν μιλούσαμε μας πετούσε κιμωλίες!

Τελευταία που συνειδητοποίησα ότι θα χωρίσουμε είχε πέσει τρελή μελαγχολία τι λευκώματα τι φωτό τι εκδρομές για να κρατήσουμε τις στιγμές.

Ζήσε τα όσο μπορείς απόλαυσέ τα φεύγουν γρήγορα τα μαθητικά τα χρόνια!

Καλό ΣΒΚ με φιλιά θαλασσινά!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Ε! Εσείς οι από πάνω μου φτιάξατε τη διάθεση!

Πειράζει που μου αρέσει η τρέλα σας;

Φιλιά!!!!

Ελευθερία είπε...

zoyzoy μου με το τρίο νταλκάτο σου χαχαχαχα !!!

Και εσάς σας πετούσαν κιμωλίες ;;
Εσάς ο μαθηματικός, εμάς ο φυσικός !!!

αχαχαχα

Κρατάω τις αναμνήσεις μου zoyzoy γιατί από Μάρτιο σχολείο γιοκ !!
Θα είμαστε όλοι στα σπίτια μας και θα κάνουμε επαναλήψεις ....

Γι αυτό ότι προλάβουμε ....

Ελευθερία είπε...

Γιαγιάκα πάρε την καλή την τρέλα !!

Τρέλα με το κιλό !!!...

αχαχαχα

Σε ευχαριστώ που πέρασες !!!
Σε αγαπώ πολύ να το θυμάσαι !!!

Leviathan είπε...

mia xara sas vrisko!!!!! :) tin kalimera mou!!! :)

Ελευθερία είπε...

Καλημερούδια Leviathan μου !!!

Φιλια !!

Marouli είπε...

Γ3 για πανταααααααααα!! Και τα 12 χρονια του σχολειου μου παντα μα παντα στο 3 ημουν!! Τυχαιο? Δεν νομιζω!! Απολαυσε οσο μπορεις αυτη την χρονια!
Οσο για την κοπελα που θα μπορουσε να ηταν κολλητη μου σου λεω πως ναι γτ κανω οτι κανει(γατι κλπ κλπ κλπ) και τρωει τσουρεκιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Μαρουλοφιλακια!

Ελευθερία είπε...

Γ3 4 EVER μαρουλάκι !!!!


αχαχαχαχα θεικό το σχόλιο !!!

πολλα φιλιά !!!